Resourcer

Tilsigtede brugere af læseplanen.
21C-SDG Curriculum er et digitalt kompendium af uddannelsesressourcer, der er et resultat af samarbejdet mellem forskellige institutioner og agenter rundt om i Europa, der søger støtte og inspirerer undervisere i deres praksis og aktiviteter. Det giver værktøjer og praktiske eksempler, der giver indsigt i, hvordan man udvikler unges viden, færdigheder og holdninger til at tackle det 21. århundredes udfordringer og til fuldt ud at deltage i deres samfund inden for 2030-dagsordenen for bæredygtig udvikling.

I betragtning af omfanget af 21C-SDG-projektet er de tiltænkte brugere lærere for elever i alderen 10-15 år, der er interesseret i at forbedre deres viden og kapacitet i design og implementering af uddannelsesmæssige oplevelser, der kombinerer 21. århundredes færdigheder og bæredygtige udviklingsmål . Det kan også være nyttigt for ungdomsarbejdere, socialarbejdere og ikke-formelle undervisere, der arbejder inden for denne ramme. 21C-SDG-læseplanen har bred anvendelighed, kan tilpasses og anvendes til forskellige uddannelsessammenhænge, ​​aldersgrupper, emner og mål.

Læreplanen kan tilgås på to måder:

Printversionen, som du kan finde her:

Print version

Og Online versionen, som du kan finde her:

Online Version

 

EU disclaimer logo

Disclaimer:

The European Commission’s support for the production of this publication does not constitute an endorsement of the contents, which reflect the views only of the authors, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.

KONTAKT OS

Ph: +45 76 81 38 80

Email: eligr@vejle.dk