Vejle Kommune – Danmark

Vejle Kommune er den sjette største kommune i Danmark, med en befolkning på 114.000. Det er hovedstaden i Region Syddanmark. "Vejle ... med vilje" er kommunens vision. Vejle Kommune også blandt de førende kommuner inden for iværksætteri og digital uddannelse.

Consorzio Scuola Comunità Impresa – Italien

Consorzio Scuola Comunità Impresa er navnet på et erhvervsuddannelsesbureau oprettet i 1999 i Novara (Piemonte). Samler private og offentlige enheder, CSCI sigter mod at opbygge gode relationer og udviklingsmuligheder mellem skole, offentlig administration og erhvervsliv.

Daugavpils pilsētas Izglītības Pārvalde – Letland

Daugavpils City Education Department - Daugavpils city (Letland) kommunal institution, der koordinerer uddannelse i lokalsamfundet (ca. 90 000 indbyggere). Uddannelsesafdelingen (med personale på 76 personer) er klar over kommunens uddannelsesfunktioner og alle spørgsmål der er forbundet med det i den næststørste by i Letland.

Eco Logic – Nordmakedonien

ECO - LOGIC er en non-profit organisation, der er dedikeret til beskyttelse og bevarelse af miljøet, fremme af moderne økologisk praksis samt overvågning og fremme af princippet om bæredygtig udvikling.

Hub Nicosia – Cypern

Hub Nicosia er en uddannelsesmæssig NGO, et samarbejdsområde og et samfund af enkeltpersoner og organisationer med kulturelle, miljømæssige eller sociale mål. Hub Nicosia sigter mod at mobilisere unge til fuldt ud at engagere sig i det borgerlige og økonomiske liv.

Universidad do Porto – Portugal

Grundlagt i 1911, UPORTO (Universitetet i Porto) er en af de største portugisiske institutioner for videregående uddannelser og forskere. Blandt dens fakulteter, FPCEUP (Fakultet for psykologi og uddannelse, der blev oprettet i 1980), deltager ca. 1500 studerende på kandidat-, kandidat- og doktorgradsprogrammer, og over 1000 mennesker kommer hvert år for at deltage i faglige uddannelsesaktiviteter.

EU disclaimer logo

Disclaimer:

The European Commission’s support for the production of this publication does not constitute an endorsement of the contents, which reflect the views only of the authors, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.

KONTAKT OS

TLF.: +45 76 81 38 80

Email: eligr@vejle.dk